Tietojen suojaaminen, jos suojattu yhteys katkeaa

Kun otat VPN:n käyttöön, tietojasi suojataan luotettavasti Internetin selaamisen aikana. Jos VPN-yhteys katkeaa, tietojesi suojaus poistuu ja hyökkääjät voivat varastaa ne. Voit varmistaa tietojesi suojauksen käyttämällä Hätäpysäytintä. Hätäpysäytin katkaisee tiedonsiirron internetissä, kun VPN muodostaa yhteyttä uudelleen. Internet-yhteys palautetaan, kun VPN käynnistyy.

Tärkeää: Suojatakseen tietojasi Hätäpysäytin estää tietojen siirron Internetin kautta täysin, kunnes VPN-yhteys palautuu. Tämä ei vaikuta tiedonsiirtoon paikallisessa verkossa. Macisi voi rajoituksetta siirtää tietoa muiden lähiverkon laitteiden kanssa.

Hätäpysäytin on oletuksena pois käytöstä, eikä Kaspersky VPN estä Internet-yhteyttä, jos VPN-yhteys katkeaa.

Huomautus: Jos jaettu tunnelointi on päällä ja VPN-yhteys katkeaa, Hätäpysäytin katkaisee tiedonsiirron Internetin kautta vain sovelluksille, jotka on lisätty jaetun tunneloinnin luetteloon.

Ota Hätäpysäytin käyttöön

Huomaa: Hätäpysäytin on saatavilla vain Kaspersky VPN:n rajattomassa versiossa.

Katso myös

Aktivoi VPN-yhteys

Suojaamattomaan Wi-Fi-verkkoon muodostetun yhteyden suojaaminen

Valitse toiminto, jonka Kaspersky VPN suorittaa kun yhdistät suojaamattomaan Wi-Fi-verkkoon